Welkom op de website van Gerbrand Elkerbout - Spiritueel medium
Paranormale middag

Ik nodig iedereen uit die ge´nteresseerd is in of nieuwsgierig naar het paranormale om samen met mij een spirituele middag mee te maken. Deze middagen zijn altijd bijzonder. Er hangt een prettige sfeer en de boodschappen die doorkomen zijn vaak verrassend duidelijk. We starten een paranormale middag om 14.00 uur met een geleide meditatie. Dit doen we om even alle dagelijkse beslommeringen te vergeten en om onze energie op elkaar af te stemmen. Hierna zal ik een aantal dingen mogen waarnemen en die met u delen. U mag daar dan uiteraard weer op reageren.
Na een korte pauze is er gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen. U mag een foto of sieraad mee nemen maar dit hoeft niet.

Iedereen is welkom. Van te voren reserveren is mogelijk maar niet verplicht. U moet op de dag zelf kunnen beslissen of u wilt komen of niet.
Helaas is er maar een beperkt aantal zitplaatsen. Het kan dus in hele uitzonderlijke gevallen voorkomen dat zonder reservering geen plek is.

De deur is open vanaf 13.45 uur en sluit om 14.00 uur. Dit omdat ik het erg storend vind als er mensen binnen komen als ik al begonnen ben. Natuurlijk kunt u van binnen wel naar buiten. Om de zelfde reden vraag ik u om uw mobiele telefoon uit te zetten. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Nogmaals iedereen is welkom zo vaak als hij wil en elke vraag mag worden gesteld.