Welkom op de website van Gerbrand Elkerbout - Spiritueel medium
Persoonlijke sessie

Wilt u liever een persoonlijk consult, of heeft u de behoefte na een paranormale avond om persoonlijk dieper op een onderwerp in te gaan. Dan kunt u een afspraak maken voor een privé sessie.
Ik hoef van te voren niets van u te weten. U hoeft niet te vertellen hoe uw leven in elkaar zit. Zo blijft de boodschap die ik over breng zuiver.
Wel wil ik dat u uw vraag van te voren naar mij mailt of opstuurt. Ik zoek namelijk voor uw komst al contact met mijn gidsen en stel dan namens u uw vraag. Naar aanleiding van het antwoord begint onze persoonlijke sessie. Tijdens het begin van een sessie vertel ik u tevens iets over u zelf. Dit is meestal iets persoonlijks en kan iets zijn uit uw jeugd of de situatie waarin u zich nu bevind. Dit doe ik om u op uw gemak te stellen en evt. twijfel bij u weg te nemen. Tijdens de sessie mag u vragen wat u wilt.
Als u wilt kan de sessie opgenomen worden op cd. Zodat u de hele sessie thuis nog eens na kan luisteren.
De reden waarom u een persoonlijke sessie wilt of uw belangrijkste vragen ontvang ik uiterlijk een week voor onze afspraak via de post of via de mail.  Max. 5 vragen. Uw evt. verdere vragen kunt u tijdens de sessie stellen.